Elektriker i Nørre Alslev

Elektriker i Nørre Alslev

Skal du bruge en elektriker i Nørre Alslev eller omegn? Selvom Marielyst EL har til huse i Væggerløse, kører vi selvfølgelig med glæde til Nørre Alslev, Orehoved, Øster kipping eller andre områder i nærheden. Vi servicerer helt op til Vordingborg, så du kan trygt give os et kald. Vi er specialister, når det kommer til el-installationer, varmepumper, intelligente installationer, energioptimering og sikring af dit hjem.

Marielyst EL er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som siden 2000 har serviceret private og virksomheder overalt på Sydhavsøerne og Sydsjælland.

Med Lars Pedersen i spidsen kan Marielyst EL være din nye elektriker i Nørre Alslev, og hjælpe med alt lige fra hvidevarer til større varmeløsninger.

Varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi

Marielyst EL er forhandler af de bedste varmepumper fra bl.a. Panasonic og Mitsubishi . En varmepumpe kan være en fornuftig investering, da man kan spare mange penge på den årlige elregning. Står man med et nybyggeri kan en luft-til-vand-varmepumpe spare dig min. 1.200 kr. hver måned ved at erstatte dit nuværende varmeløsning med et Mitsubishi Ecodan Silent-anlæg. Prisen per kWh kan mere end halveres med et luft/vand-anlæg.

Luft- til-luft-varmepumper er en god løsning, uanset om du står med et nybyggeri eller en bolig af ældre dato. Marielyst EL er en KMO-godkendt varmepumpe-installatør, som sikrer dig som forbruger. Hver installation er udført af en montør, der er godkendt til at arbejde med kølemidler.

Sikring af dit hjem

Installation af alarmer og videoovervågning i dit hjem kan være en fornuftig investering. Specielt hvis man har lagt til nærmeste nabo. Nutidens anlæg og løsninger kan tilpasses dine lokaler og lysforhold, så du får knivskarpe billeder af ubudne gæster. Anlæg kan fås både med analoge kameraer eller kobles op via IP, alt efter dit behov. Alle billeder lagres på en harddisk enten i dit hjem eller på en ekstern server, så du nemt kan tjekke billeder fra både computer eller din smartphone.

Har du brug for hjælp til at finde en løsning, der passer til dit hjem, kan Marielyst EL komme ud til dig. Så kigger vi sammen på dine behov og finder en løsning, skræddersyet til dit hjem.