Panasonic varmepumpe

En varmepumpe er den mest økonomiske løsning, hvis du både vil kunne opvarme og nedkøle dit hjem. For hver krone du betaler til din elregning får du fire kroners varme igen, blot ved at vælge en varmepumpe fremfor andre alternativer.

Oveni får du også air condition, der hjælper dig gennem årets varme måneder. Så kan du og familien føle jer tilpas indendørs hele året.

Begrebet varmepumpe er faktisk en smule misvisende. For varmepumper yder faktisk et effektivt stykke arbejde, uanset om de skal opvarme dit hjem eller køle det ned. Som navnet siger, pumper en varmepumpe varmen fra et sted til et andet. Og i dette tilfælde flytter vi varmen udefra ind i dit hjem.

Luft-til-luft-varmepumper kan generere varme udefra selvom temperaturen ligger på frysepunktet. En varmepumpe ses som at være en af de mest effektive varmeløsninger eftersom det bliver en Air Conditioner i sommermånederne. Princippet er det samme, men i stedet for at flytte varmen indenfor, tager varmepumpen varmen fra inde i huset og fører den udenfor.

Panasonic Inverter - Nordic Heat Pump
Panasonic Inverter Varmepumpe
Panasonic Varmepumpe - DanmarksPumpen

Bliv klogere på vores udvalg af Panasonic varmepumper

I vores netbutik finder du et udvalg af vores mest populære varmepumper. Her i blandt finder du bl.a. Panasonic HZ25XKE, som er en af de mest solgte varmepumper i Skandinavien. Du kan læse meget mere om den enkelte Panasonic varmepumpe inde på deres produkt-sider.

Find den rette varmepumpe

Sammenlign vores Panasonic varmepumper med udvalget af Mitsubishi varmepumper, og se hvilken varmepumpe der klarer sig bedst i vores varmepumpe test.