Solceller og solcelleanlæg

Solceller er det helt rigtige valg for dig, der både ønsker at spare på elregningen og være god ved miljøet. Marielyst EL har montereret rigtig mange solcelleanlæg på hele Lolland-Falster og har mange tilfredse kunder, der hver dag ser deres investering blive tjent hurtigt hjem – til glæde for både pengepungen og klimaet.

Når man investerer i solcelleanlæg i dag, er det vigtig at kende sit elforbrug og fordelingen af det henover året, men det er også vigtigt at klarlægge, hvornår på dagen strømmen bruges. Ud fra disse data kan vi dimensionere solcelleanlægget, så investeringen tjenes hurtigst muligt hjem.

Da loven også kræver, at solceller skal være monteret på eksisterende tag, skal man have målt sit tagareal op, inden man præcist ved, hvor stort et anlæg, der er optimalt i forhold til forbruget.

Pris på solceller

Prisen på en solcelleinstallation svinger afhængigt af installationen størrelse, effektivitet og type. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på installation af solceller.

Spørgsmål om solceller?

Har du spørgsmål eller brug for et godt tilbud på installation af solceller, er vi altid klar til en kvalificeret snak. Udfyld formularen, så ringer vi tilbage snarest muligt.

Solceller til dit sommerhus

Hvis du gerne vil minimere elregningen i dit sommerhus er solceller en oplagt idé. Et solcelleanlæg giver nemlig gode muligheder for at dække el-forbruget om sommeren, hvor man ofte bruger sommerhuset mest.

Du kan også investere i et solcelleanlæg med batteri – et såkaldt hybridsolcelleanlæg. Det giver dig mulighed for at udnytte strømmen fra anlægget, også når solen er gået ned.

Solceller teknisk set

Solceller er en teknologi, der gør det muligt at omdanne solens lysenergi direkte til elektricitet.

Solceller er en form for halvledere, der består af to lag silicium, en positiv og en negativ ladebærer, og når sollys rammer solcellerne, absorberes nogle af fotonerne af siliciumet i det positive lag. Energien fra fotonerne får elektronerne til at bevæge sig og skaber en elektrisk spænding.

Solceller er en effektiv måde at producere ren, vedvarende energi på, da solen er en ubegrænset og let tilgængelig kilde til energi, og solenergi vil sandsynligvis spille en stadig større rolle i vores energiforsyning i fremtiden i bestræbelserne på at få mere bæredygtige og miljøvenlige energikilder.