Projektering / Projekthåndtering

  Projektering af el-installationer – Marielyst EL

  Har du brug for en pålidelig partner til professionel el-projektering?
  Så tag fat i os hos Marielyst EL – vi kommer med masser af erfaring og et dedikeret team af montører og elektrikere, som tilbyder vi skræddersyede el-løsninger til alle typer bygge- og anlægsprojekter. Uanset om det drejer sig om store erhvervsbyggerier eller mindre boligprojekter, er vi her for at sikre, at dine elektriske installationer opfylder alle krav til sikkerhed og funktionalitet.

   

  Vores Projekter

  Hos Marielyst EL er vi stolte af at arbejde med nogle af Sjælland-regionens store virksomheder og institutioner. Vores nyere projekter inkluderer:

   

  Møns Bolcher/ Harms Chocolat: Vi har installeret 100kW solcelleanlæg hos Møns Bolcher, som nu kan kalde sig selv selvforsynende med grøn energi.

  Nordic Sugar/Sukkerfabrikken: Vores team arbejder tæt sammen med Nordic Sugar for løbende at modernisere og optimere deres elektriske systemer på sukkerfabrikken i Nykøbing F.

  Hvidovre Hospital: I 2023 stod vi for installation og opsætning af bl.a. el-installationer, lys og temperatursstyring til operationsstuerne på Hvidovre Hospital.

  Hotel Nørrevang: I forbindelse med renoveringen af Hotel Nørrevang i 2021 stod vi for den overordnede projektering og el-arbejde fra start til slut. Vi har løbende installeret udendørslys og elbil-ladestandere ved hotellet i Marielyst.

  Guldborgsund Forsyning: Vi håndterer el-løsninger og pumpestyring for vandværker, varmeværker og spildevandsanlæg, hvilket bidrager til en pålidelig og effektiv forsyning i hele Guldborgsund Kommune.

  Nybyg og tilbygning

  Foruden vores store erhvervsprojekter har vi omfattende erfaring med projektering for typehuse samt nybyg og tilbygninger. Vi arbejder tæt sammen med bygherrer og arkitekter for at sikre, at alle elektriske installationer lever op til de højeste standarder. Vores mål er at skabe sikre, energieffektive og brugervenlige løsninger, der imødekommer alle kundens behov.

  Skal Marielyst EL stå for dit næste projekt?

  Har du brug for professionel el-projektering til dit næste byggeprojekt? Kontakt Marielyst EL i dag for et uforpligtende møde. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

  Vores team består af højt kvalificerede elektrikere og montører med mange års erfaring i branchen.

  Du får løsninger, der både er sikre og af høj kvalitet. Vi leverer altid skræddersyede løsninger, hvor vi tilpasser vores tjenester for at imødekomme dine specifikke behov og krav.