LED-produkter

LED

Du kan forvente en generel energibesparelse på omkring 80-90 % ved skift fra traditionelle halogen-spots og glødepærer til LED-lyskilder, og der er en energibesparelse på 50 % ved udskiftning af traditionelle lysrør til LED-lysrør.

Hos Marielyst EL kommer vi gerne ud og laver et forslag til energibesparelsen. Hvad enten det er til privatboligen, butikken, supermarkedet eller landmanden, laver vi en beregning og tilbud på udskiftning af traditionelle lyskilder til LED-produkter.

Vi laver lysberegning i samarbejde med vores el-grossister, så vi sikrer at der er dokumentation på tilbagebetalingstiden på LED-produktet, samtidig med at lysstyrken i bygningen dokumenteres.

LED: Outdoor Bollard Lantern

OUTDOOR BOLLARD LANTERN

Moderne pullerter med skærm der forhindrer blænding.

Download produktblad

LED: Outdoor Surface Round

OUTDOOR SURFACE ROUND

Væg- og loftarmaturer med moderne design i rund form.

Download produktblad

LED: Floodlight 10

FLOODLIGHT 10

Projektør med symmetrisk luminansfordeling.

Download produktblad

LED: Surface Circular 250

SURFACE CIRCULAR 250

Vægarmatur og loftsarmatur med IP44.

Download produktblad

LED: Damp Proof Value

DAMP PROOF VALUE

Damp Proof armaturer, klassisk design.

Download produktblad

LED: SMART+ Classic Multicolour

SMART+ Classic Multicolour

Klassisk pæreform med Bluetooth-teknologi.

Download produktblad

Spørgsmål om LED-belysning?

Nogen gange er det bare nemmere over telefonen. Har du spørgsmål eller brug for et godt tilbud vedr. LED, så er vi altid klar klar til at hjælpe.

Effektiv LED

Den energi-effektive LED-pære er de seneste år blevet mere og mere udbredt til belysning i både private hjem og virksomheder. Det er godt for både miljøet og pengepungen. Levetiden på LED-lyskilder af god kvalitet kan nemt være 10-15 gange længere end en gammeldags pære med glødetråd eller halogen. Og udviklingen inden for LED går også stærkt, så der kommer løbende nye, spændende produkter på markedet.