El-installation

Hos Marielyst EL udfører vi næsten alle former for el-installation – lige fra små serviceopgaver som udskiftning af afbryder og stikkontakter til udskiftning af HPFI-relæer. Hos os der det kunden, der er i centrum, og vi sætter en stor ære i at overholde aftalte priser, aftaler – og vi rydder altid op efter os.

Marielyst EL udfører alle slags el-installationerEl-entrepriser – både til privat og erhverv

Skal I have bygget huset om eller have bygget nyt, så lad Marielyst EL give et bud på din el-installation. Vi laver også større entrepriser, som butikker, lejlighedskomplekser og haller.

Eltavler – trænger din også til udskiftning?

Indenfor el-tavler er der i øjeblikket gang i et større generationsskifte. Har du også problemer med at finde ud af, hvilken sikring, der hører til hvad, og er dine reservesikringer aldrig ved hånden, når de skal bruges? Så er det vist blevet tid til at sende din gamle gruppetavle på pension. Ring og få et godt tilbud på udskiftning til en tavle med automatsikringer!

Det er lovpligtigt, at din installation er beskyttet af en fejlstrømsafbryder

Fejlstrømsafbryderen skal kunne modstå pulserende fejlstrømme. Pulserende fejlstrømme kan findes i en simpel lysdæmper, i gamle fjernsyn, nye opvaskemaskiner, vaskemaskiner og i alle former for strømforsyninger. Anvender man fortsat en gammel HFI afbryder, kan man risikere, at fejlstrømsmålingen bliver forstyrret af de pulserende fejlstrømme, og at fejlstrømsafbryderen først vil koble ud ved meget store fejlstrømme og derfor ikke have den beskyttende virkning.

Slå to fluer med ét smæk: Sig farvel til dine gamle sikringer og HFI, få opgraderet din gruppetavle til en udgave med nyeste fejlstrømsafbryder af typen HPFI samt automatsikringer.

Fordele ved udskiftning:

  • Ingen udskiftning af brugte sikringer, automatsikringen skal blot genindkobles
  • Mindre brandfare
  • Færre personskader
  • Ingen fejludkoblinger ved tordenvejr