Installation

Husk hos Marielyst EL laver vi næsten alle former for el installation, lige fra små serviceopgaver, som udskiftning at afbryder, stikkontakter til udskiftning af HPFI-relæer. Hos os der det kunden, der er i centrum og vi sætter en stor ære i at overholde aftalte priser, aftaler og vi rydder altid op efter os.

El-entrepriser

Skal i have bygget huset om eller have bygget nyt, så lad Marielyst EL give et bud på din el installation. Vi laver også større entrepriser, som butikker, lejlighedskomplekser og haller. Lige nu arbejder vi på Marielyst Torv med tavleanlæg samt belysning.

Eltavler

Indenfor el-tavler er der i øjeblikket gang i et større generationsskifte. Har du også problemer med at finde ud af, hvilken sikring der hører til hvad og er dine reservesikringer aldrig ved hånden, når de skal bruges? Så er det vist blevet tid til at sende din gamle gruppetavle på pension. Ring og få et godt tilbud på udskiftning til tavle med automatsikringer!

Det er lovpligtigt, at din installation er beskyttet af en fejlstrømsafbryder

Fejlstrømsafbryderen skal kunne modstå pulserende fejlstrømme. Pulserende fejlstrømme kan findes i en simpel lysdæmper, i gamle fjernsyn, nye opvaskemaskiner, vaskemaskiner og i alle former for strømforsyninger. Anvender man fortsat en gammel HFI afbryder, kan man risikere, at fejlstrømsmålingen bliver forstyrret af de pulserende fejlstrømme, og at fejlstrømsafbryderen først vil koble ud ved meget store fejlstrømme og derfor ikke have den beskyttende virkning.

Slå 2 fluer med et smæk, sig farvel til dine gamle sikringer og HFI, få opgraderet din gruppetavle til en udgave med nyeste fejlstrømsafbryder type HPFI og automatsikringer.

Fordele ved udskiftning:
  • Ingen udskiftning af sikringer, automatsikringen skal blot genindkobles
  • Mindre brandfare
  • Færre personskader
  • Ingen fejludkoblinger ved tordenvejr