Marielyst EL – din el-installatør på hele Lolland-Falster

Medarbejdere hos Marielyst EL

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave, samt at minimere enhver anledning til reklamationer.

Vi er den kvalitetsbevidste samarbejdspartner, når du skal have udført el-relateret arbejde. Vi har fokus på installationer af høj kvalitet og har siden 2000 serviceret både private såvel som virksomheder på hele Lolland og Falster.

Seriøs og kvalitetsbevidst samarbejdspartner med konkurrencedygtige priser

Marielyst EL - Din lokale el-installatørVores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, når det gælder elarbejde. Vi vil gerne fremstå som en seriøs virksomhed, der udfører de fleste opgaver inden for elektrikerfaget.

Firmaet er ejet af aut. el-installatør Lars Pedersen, der blev uddannet elektriker i år 2000 og i 2009 tog eksamen som el-installatør i Nykøbing F. Lars har arbejdet flere år som elektriker og har stor erfaring med bolig- og erhvervs-installationer samt alarm og overvågning. I Marielyst EL laver vi alt fra udskiftning af HPFI-afbrydere, over renoveringer og tilbygninger, til salg af luft/luft varmepumper og hvidevarer.

 

Ring til os for et uforpligtende tilbud

Lars Pedersen, tlf. 29 47 05 87

Flemming Pedersen, tlf. 22 72 05 88