Belysning og lyskilder

Hos Marielyst EL er du altid sikker på at få den rigtig rådgivning når det gælder valg af lyskilder, lamper, indbygningspot samt armaturer, hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde.

Vi har lamper helt ned til under 100,00kr og op efter, alt efter hvilken belysningsopgave vi skal løse. Vores opgaver strækker sig lige fra opsætning af en enkelt lampe hos ”fru Hansen” til montering af vandalsikre lamper på gang og sti-arealer. Vi har samarbejde med landets førende lampe grossister som Nordlux, David Super-light, Solar, Lemvigh Müller og Bdr. AO Johansen.

Vi har lamperne leveret fra dag til dag

Vi har en generel energibesparelse på ca 80%-90% ved udskiftninger af traditionelle halogen-spot, glødepærer til LED-lyskilder, der er 50% energibesparelse på udskiftning af traditionelle lysrør til LED-lysrør.

Hos Marielyst EL kommer vi gerne ud og laver et forslag til energibesparelsen. Hvad enten det er privatkunden, butikken, supermarked eller landmanden, laver vi en beregning og tilbud på udskiftning af traditionelle lyskilder til LED-produkter.

Vi laver lysberegning i samarbejde med vores el-grossister, så vi sikrer at der er dokumentation på tilbagebetalingstiden på LED-produktet, samtidig med at lysstyrken i bygningen dokumenteres.