Ladestander til el-bil

Hos Marielyst EL kan vi nu også tilbyde installation af ladestandere til el-biler – både hjemme hos dig selv privat såvel som i virksomheden, der gerne vil tilbyde kunder eller gæster den ekstra service.

Terra AC-ladeboks: Ladestander til el-bil

ABB: Terra AC-ladeboks – med indbygget fejlstrømsdetektering

ABB’s Terra AC-ladebokse har alle indbygget DC-fejlstrømsdetektering, som deaktiverer laderen, hvis der skulle opstå en DC-fejlstrøm på 6 mA eller mere. Derfor er et dyrt EV-RCD eller type B-relæ unødvendigt.

  • Kan oplade over 15 gange hurtigere end med en normal stikkontakt i hjemmet
  • Har mulighed for at styre laderen via en app på telefonen, til både Android og Apple
  • Tilbyder nem belastningsstyring via cloud-tilslutning
  • Har tilslutning til smart energimåler for dynamisk belastningsstyring
  • Har indbygget energimåler med mulighed for MID
  • Indeholder overvågning af såvel overstrøm som overspænding og jordfejl
  • Kommunikerer med lader via Bluetooth, WiFi eller Ethernet
  • Er vejrsikker såvel som stødsikker – hvilket gør den perfekt til det danske vejr

Spørgsmål om installation af ladestander?

Hos Marielyst EL er vi altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Schneider Electric: Evlink-ladestander til el-biler

Schneider Electric: EVlink – den intelligente løsning

EVlink er navnet på en komplet serie af elbil-ladestationer fra Schneider Electric.

EVlink ladestationer er gennemtænkt ned til mindste detalje med nem betjening og sikker, effektiv opladning. Med indbygget intelligens byder EVlink på et hav af muligheder for at styre adgangen med nøgle eller RFID-kort, afregne forbrug, begrænse kapaciteten, overvåge det samlede energiforbrug og meget mere.

EVlink ladestationer kan anvendes i private hjem, såvel som i private og semi-offentlige parkeringsanlæg (offentlige bilparker, parkeringspladser, hoteller, mv.), og med et robust og vejrbestandigt design, er EVlink egnet til både indendørs og udendørs montering.

EVlink Ladestation Standard

EVlink Ladestation Standard til private hjem gør det nemt og sikkert at oplade elbilen med en enkel trykknap for at stoppe / genstarte opladningen, eller for at ændre driftsformen af opladestationen.

Den skal installeres af en elektriker og tilsluttes på sin egen gruppe i husets eltavle. Det giver stor driftssikkerhed, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset.

I modsætning til en normal stikkontakt er EVlink Ladestation Standard designet og godkendt til at levere en høj opladningsstrøm i lange perioder til brug på daglig basis.

EVlink Ladestation Standard kan lade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet, har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status og er vejr- og stødsikker, hvilket gør den velegnet til udendørs brug.

EVlink Ladestation Standard overholder alle opladningsstandarder inden for elbiler og plug-in-hybridbiler.

EVlink Ladestation Plus

EVlink Ladestation Plus er en robust udendørs elbil-ladestation til private hjem.

EVlink Ladestation Plus er hurtig, robust og nem at betjene, med en enkel trykknap for at stoppe / genstarte opladningen, eller for at ændre driftsformen af opladestationen.

EVlink Ladestation Plus kan ligesom standard-udgaven lade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt i hjemmet, og den har også lysindikator med forskellige farver, der indikerer ladestationens status og er naturligvis vejr- og stødsikker og dermed velegnet til udendørs montering.

EVlink Ladestation Plus er udstyret med indbygget RCD-DD beskyttelse, der registrerer direkte fejlstrøm, og som kan åbne ladekredsen i tilfælde af DC-fejlstrøm på 6 mA eller over.

I overensstemmelse med den europæiske installation standard HD 60364-7-722: 2016, kræver ladestation Plus et type A fejlstrømsrelæ foran sin strømforsyning både i 1-fase og 3-fase.