Panasonic varmepumpe

En varmepumpe er den mest økonomiske løsning, hvis du både vil kunne opvarme og nedkøle dit hjem. For hver krone du betaler til din elregning får du fire kroners varme igen, blot ved at vælge en varmepumpe fremfor andre alternativer.

Oveni får du også air condition, der hjælper dig gennem årets varme måneder. Så kan du og familien føle jer tilpas indendørs hele året.

Begrebet varmepumpe er faktisk en smule misvisende. For varmepumper yder faktisk et effektivt stykke arbejde, uanset om de skal opvarme dit hjem eller køle det ned. Som navnet siger, pumper en varmepumpe varmen fra et sted til et andet. Og i dette tilfælde flytter vi varmen udefra ind i dit hjem.

Luft-til-luft-varmepumper kan generere varme udefra selvom temperaturen ligger på frysepunktet. En varmepumpe ses som at være en af de mest effektive varmeløsninger eftersom det bliver en Air Conditioner i sommermånederne. Princippet er det samme, men i stedet for at flytte varmen indenfor, tager varmepumpen varmen fra inde i huset og fører den udenfor.

Panasonic Inverter - Nordic Heat Pump
Panasonic Inverter Varmepumpe
Panasonic Varmepumpe - DanmarksPumpen

Bliv klogere på vores udvalg af Panasonic varmepumper

I vores netbutik finder du et udvalg af vores mest populære varmepumper. Her i blandt finder du bl.a. Panasonic HZ25XKE, som er en af de mest solgte varmepumper i Skandinavien. Du kan læse meget mere om den enkelte Panasonic varmepumpe inde på deres produkt-sider.

Find den rette varmepumpe

Sammenlign vores Panasonic varmepumper med udvalget af Mitsubishi varmepumper, og se hvilken varmepumpe der klarer sig bedst i vores varmepumpe test.

Hvorfor er en luft-til-luft-varmepumpe både grønnere og billigere?

En luft-til-luft-varmepumpe behøver ikke ret meget energi for at køle eller varme og er derfor en rigtig effektiv løsning i forhold til alternativerne.

Generelt kan en varmepumpe lave 3-5 kilowatt varme for hver enhed energi, den bruger. Eftersom varmepumpen ikke selv bruger nogen former for brændstof, når den varmer, laver den langt færre drivhusgasser end de traditionelle varmekilder. Derudover udrydder varmepumpen også de potentielle kilder til kultile (CO) i dit hjem.

Panasonic-varmepumpe: Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

To af de mest almindelige typer af varmepumper er luft-til-vand og luft-til-luft. Hvis du opvarmer dit hjem med el, vil en varmepumpe kunne reducere omkostningerne med mindst 30 procent. Derudover vil du opleve en lang række økonomiske fordele i sommermånederne, da en varmepumpe klarer sig langt bedre til køling end de fleste traditionelle air condition-anlæg. Det giver et langt mindre forbrug af strøm og også en bedre komfort.

Bør jeg vælge en varmepumpe?

Før du vælger den løsning, der passer til dig, er der en række spørgsmål du bør stille dig selv.

Er din have egnet til at bore dybt? Det behøver ikke at være voldsomt dybt, men jorden i din have skal være egnet til at grave et lidt dybere hul, hvis du vælger luft-til-vand.

Er dit hjem ordentligt isoleret? For at din nye Panasonic-varmepumpe virker bedst muligt er det vigtigt, at dit hjem er velisoleret således, at varmen ikke suser ud igen. En luft-til-vand-varmepumpe giver de bedste resultater, hvis den er indstillet til at varme en lille smule mindre end almindelige varmekilder. Derfor er et velisoleret hjem ekstra vigtigt.

Hvilken type varmekilde overvejer du at erstatte med en varmepumpe? Du vil opleve fortjenesten ved en grønnere energikilde langt hurtigere, hvis du på nuværende tidspunkt har en el- eller kulbaseret varmekilde. Hvis du på nuværende tidspunkt har fjernvarme, er varmepumpen nok ikke en bedre løsning for dig.

En måde at sænke omkostningerne ved etableringen er at kombinere installationen med andet arbejde, der skal udføres på bygningen. Luft-til-vand-varmepumper er generelt bedre egnet til nyere ejendomme end som en del af renoveringen af et ældre hus.

Hvad koster en Panasonic-varmepumpe?

Prisen på installation og de løbende omkostninger afhænger af en række forskellige faktorer, som bl.a. inkluderer størrelsen af din bolig, isolering og evt. andre varmekilder du overvejer at bruge. Vores luft-til-luft-varmepumper fra Panasonic koster mellem 15.495 kr. og 19.995 kr. for både selve varmepumpen og installationen.

Du skal dog ikke være bekymret over prisen. Omkostningerne ved installation er hurtigt tjent hjem igen.

Luft-til-vand-varmepumper findes i forskellige størrelser og med mange forskellige muligheder for funktionalitet, så her er det lidt sværere at estimere prisen. Dog koster de typisk fra 55.000 kr. og opefter inklusive installation.

Tilbud på Panasonic-varmepumpe

Igennem vores mange år på Lolland-Falster har vi installeret mange varmepumper for lokale kunder i både sommerhus-områderne og i byerne. I vores netbutik kan vi tilbyde nogle af vores mest populære Panasonic-varmepumper.

Få et tilbud udarbejdet af Marielyst El

Vil du gerne vide, hvad det koster at skifte din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, står vi her hos Marielyst EL klar til at hjælpe dig. Vores medarbejdere kører gerne ud til dig, uanset om du bor i Marielyst, Væggerløse, Nykøbing F. eller andre steder på Lolland-Falster og Sydsjælland.

Vi tilbyder en række varmepumper fra bl.a. Mitsubishi og Panasonic. Du kan faktisk bestille en installation direkte via vores netbutik, hvor både montering og 3 m. rør i de fleste tilfælde er inkluderet i prisen.