Tyverisikring - Alarmer

Sikring

Vi har hos Marielyst EL Aps aktivt valgt, at vi vil være specialister indenfor videoovervågning, alarm & objektsikring. Vi installerer både hos private, erhverv og landbrug.

Videoovervågning

Vi leverer komplette løsninger i den bedste kvalitet til ethvert behov. Anlæggene tilpasses lokalerne og lysforholdene, så man får det bedste billede af ubudne gæster. Vi leverer anlæg med både analoge kameraer og IP-kameraer, afhængigt af behov, og det kan både være trådløse anlæg eller med kabel. Overvågningsbillederne lagres på harddisk og kan tjekkes fra både computer og smartphone. Vi kan levere overvågning, der er god nok til at nummerplader og personer kan aflæses og genkendes, så billederne kan anvendes til evt. efterforskning. Vi kommer gerne hjem til dig, og giver vores bud på en rigtig god løsning til netop dit hjem.

Alarmer

Vi installerer både trådløse og trådførte alarmer, der tilpasses ønsker og behov hos kunden. Der er mulighed for at oprette flere brugere med forskellig adgangskode til samme alarm og hvis det ønskes, kan anlæggets detektorer også lagre billeder, når en alarm udløses. Anlæggene kan sende sms ved udløst alarm, strøm-fejl osv, til flere udvalgte mobilnumre og kan styres fra en smartphone. Yderligere er der mulighed for at tilvælge udvendig sirene eller lysblink, vandsensor til vandlækage, adgangskontrol med kode eller briksystem, styring af elvarme og lys via alarm og mange andre spændende ting. Vi kommer gerne hjem til dig, og giver vores bud på en rigtig god løsning til netop dit hjem.

Objektsikring

Vi leverer løsninger til at sikre f.eks. dyre malerier mod tyveri ved sensorer, som giver alarm, når objektet flyttes. Er det større objekter som f.eks. landbrugsmaskiner eller designersofaer, leverer vi også GPS-trackere, som kan lokaliseres efterfølgende. Og har du problemer med diesel- eller olietyve, så er vi også klar med snedige løsninger, som kan sætte en effektiv stopper for det!