Varmepumpe – det økonomiske, energivenlige og bæredygtige valg

Installation af varmpumpe med en KMO-godkendt varmepumpeinstallatør

Godkendelsen sikrer dig som forbruger, så du kan føle dig tryg ved installationen. Varmepumpen bliver installeret af en montør, som er godkendt til at arbejde med kølemidler. Derfor bliver installationen også trykprøvet efter gældende regler, så man sikrer, at varmepumpen vil køre helt optimalt og allermest energirigtigt i mange år fremover.

Skift til varmepumpe og spar på varmeregningen

Er din varmeregning også blevet for høj? Så lad Marielyst EL erstatte din nuværende varmekilde med en varmepumpe og halvér varmeregningen. Med en varmepumpe maksimerer du energien i forhold til andre varmekilder.

En luft-til-luft-varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor til opvarmning. Varmepumper bruger ganske vist elektricitet, men de er alligevel langt mere klimavenlige og økonomiske i drift end almindelige el-radiatorer. En varmepumpe bruger typisk kun 25-30 % el i forhold til en el-radiator.

Tilskud ved udskiftning til varmepumpe

Har du planer om at udskifte dit gamle oliefyr, gasfyr eller pillefyr, og overvejer du en billigere og mere klimavenlig varmekilde til din bolig? Så kan du søge tilskud fra staten. Du har 2 år til at gennemføre udskiftningen, fra du har fået besked om, at du er godkendt til tilskuddet.

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Til et miljøvenligt luft-til-vand-varmepumpe-anlæg kan du i 2022 få tilskud på op til 25.000 kr. – og til jordvarme kan du få tilskud på op til 30.000 kr.

Marielyst EL er naturligvis godkendt VE-installatør.

Vi har installereret langt over 100 varmepumper på Lolland og Falster

Pæn og diskret installation

Vi sætter fokus på en pæn installation og kan også tilbyde varmepumpe-skjulere, hvis du ikke ønsker at kunne se udedelen, eller den udvendige fremtræden af bygningen er reguleret af lokalplaner, som dikterer bestemte farver og materialer.

Vi har installeret langt over 100 varmepumper på hele Lolland-Falster og tør godt kalde os selv for eksperter på området.

Spørgsmål om varmepumper eller klimaanlæg?

Nogen gange er det bare nemmere over telefonen. Vi er eksperter inden for varmepumper og klimaanlæg, så uanset om du skal bruge et godt tilbud eller et kvalificeret svar, så er vi klar til at hjælpe.

KMO - Kølebranchens Miljøordning - Varmepumpe

KMO  – Kølebranchens Miljøordning

Marielyst EL er KMO-godkendt. KMO – Kølebranchens Miljøordning – er din garanti for, at vi håndterer kølemidler 100 % korrekt, når vi installerer din varmepumpe.

Effektive varmepumper fra Mitsubishi

Auoriseret forhandler af Mitsubishi Electric-varmepumperDe nye varmepumper fra Mitsubishi er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør at Mitsubishi varmepumperne passer direkte til vores kolde nordlige klima.

Læs mere om varmepumper fra Mitsubishi

Varmepumper fra Panasonic

PanasonicVarmepumperne fra Panasonic er blandt de bedste på markedet, og du kan regne med, at vi udelukkende leverer de bedste produkter og løsninger til dig og dine behov.

Læs mere om varmepumper fra Panasonic

Varmepumper til erhverv, beboelse og industri fra Daikin

DaikinDaikin er Europas førende producent af løsninger med høj energieffektivitet til opvarmning, køling, ventilation og nedkøling til anvendelse for erhverv, beboelser og industri.

Læs mere om varmepumper fra Daikin

Halvér varmeudgiften med en poolvarmepumpe

Gullberg & Jansson

Hos Marielyst EL finder du din varmepumpespecialist, vi monterer poolvarmepumper på swimmingspools, og kan hermed mere end halvere varmeudgiften samt elregningen.

Læs mere om poolvarmepumper (varmepumper til swimmingpools)

Service på varmepumpe

Husk at få lavet service på din varmepumpe. Et serviceeftersyn indebærer, at vores montører tjekker om varmepumpen mangler kølemiddel, renser filtre og diverse dele bliver rengjort.

Løbende service på din varmepumpe sikrer et lavere varmeforbrug, og at anlægget fungerer, som det skal.

Kontakt os for at aftale et serviceeftersyn.

Hvordan fungerer en luft-til-luft-varmepumpe?

En luft-til-luft-varmepumpe fungerer ved at udnytte energien i luften udenfor til at varme indeluften op.

Varmepumpen består af to hovedkomponenter: En udedel og en indedel. Udedelen trækker varme ud af den omgivende luft ved hjælp af en ventilator og en varmeveksler. Den opvarmede luft ledes derefter ind i indedelen, som fordeler den varme luft i rummet ved hjælp af en ventilator.

Varmepumpen er i stand til at udnytte varmen selv ved lave temperaturer, da den ekstraherer varme fra luften udenfor og øger temperaturen via en proces, hvor kølevæsken i varmepumpen opvarmes ved at passere gennem en kompressor. Den opvarmede kølevæske overfører derefter varmen til indendørs luft, som cirkulerer i rummet ved hjælp af en ventilator.

En luft-til-luft-varmepumpe er en meget effektiv måde at opvarme et rum på, da den udnytter gratis energi fra den omgivende luft. Det er også en energieffektiv løsning sammenlignet med traditionelle varmesystemer, da varmepumpen bruger mindre energi til at producere samme mængde varme.

Lider du også af pollen-allergi?

Ved at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystem kan du rense luften for bakterier og pollen. Du opnår herved et forbedret og sundt indeklima, hvor luften altid er frisk og ren.

Det giver dig mere energi og overskud til at klare hverdagens udfordringer.

Lad os kontakte dig, så rådgiver vi dig om valg af den rigtige type varmepumpe.

Mere info om varmepumper

Læs mere om varmepumper hos Bolius.