Mitsubishi varmepumpe luft til luft

Hvis du vil gøre noget godt for både dig selv og for klimaet, er opvarmning med en varmepumpe et oplagt valg. Hos Marielyst EL forhandler vi et bredt udvalg af Mitsubishi varmepumper. Mitsubishi producerer varmepumper af høj kvalitet, og vi vil derfor ofte anbefale netop en Mitsubishi varmepumpe, når vi skal komme med et bud på den optimale varmeløsning.

Hvis du er i tvivl om dit valg af varmepumpe, er vi hos Marielyst EL vi altid klar til hjælpe dig gennem hele processen. Lige fra valg af den optimale varmpeumpe til salg og montering af netop den løsning, der giver dig økonomisk og miljørigtig varmekomfort mange år fremover.

Få fingrene i den nye Mitsubishi HERO
Mitsubishi varmepumper luft-til-luft - HERO LN25 og LN35
Mitsubishi HERO i 4 farver - Perle hvid
Mitsubishi HERO kan fås i en flot sort farve
Denne flotte Rubin røde HERO fra Mitsubishi

Mitsubishi HERO

Vores Mitsubishi Hero-varianter

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige Mitsubishi Hero-varianter, har du mulighed for at læse mere i dybden om den enkelte variant, ved at klikke på et af billederne forneden. Her finder du bl.a. den populære Mitsubishi LN25, som er den mindste af de tre HERO størrelser.

Hvad koster en Mitsubishi-varmepumpe?

En Mitsubishi-varmpumpe koster fra 10.995 kr. inkl. montering, hvis du er ude efter en billig varmepumpe, men findes selvfølgelig også i andre prisklasser. Se hele vores udvalg af varmepumper i netbutikken.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric har gennem mange år været er blandt verdens førende producenter af varmepumper.

Mitsubishi leverer varmepumper med høj ydelse og kvalitet til erhverv såvel som private.

Mitsubishi’s varmpeumper er driftssikre og miljøvenlige med smukt og diskret design, og energieffektiviteten er naturligvis i top. Derudover tilbyder de innovative teknologier, som sikrer optimal komfort og brugervenlighed. Mitsubishi Electric er kendt for deres pålidelighed og avancerede løsninger, hvilket gør dem til et populært valg i både bolig- og erhvervssektoren.

Se også vores varmepumpe-test.