Wiser: Smart home-systemet der gør din hverdag nemmere

Wiser er nok det nemmeste smart home-system, der endnu er kommet på markedet. Det er velegnet til alle boligtyper, uanset om det er lejlighed, hus eller sommerhus. Wiser er et skalérbart smart home-system, så du kan starte i det små med ét rum og senere udvide til resten af huset.

Wiser AppSmart home-systemet Wiser gør din bolig mere komfortabel, tryg og ikke mindst bæredygtig med sine energi-optimerende muligheder. Systemet er nemt at bruge med den medfølgende intuitive app til din smart phone, men kan også styres med både trådløse kontakter og stemmestyring. Med app’en kan du i øvrigt styre flere forskellige lokationer, fx hus og sommerhus.

Alle enheder er designet stilrent og diskret og passer derfor nemt ind i den moderne bolig.

Fremtidssikret – og cybersikkert

Wiser er fremtidssikret, benytter protokollen Zigbee 3.0, og er udstyret med højeste standard inden for cybersikkerhed

Kombatibelt med LK FUGA

Wiser er kombatibelt med de kendte produkter fra LK FUGA og er derfor nemt og hurtigt at installere, da det kan integreres direkte i eksisterende LK FUGA-installationer.

Skal vi hjælpe dig i gang med Wiser?

Marielyst EL er autoriseret Wiser Specialist, så hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe.

Wiser Gateway

Wiser Gateway er kernen i systemet. Gatewayen forbinder hjemmets forskellige Wiser-enheder til skyen og sørger for, at du har mulighed for at overvåge og styre Wiser-enhederne i dit hjem, uanset om du selv er hjemme eller ej.

Wiser by SE-app

Med den brugervenlige og intuitive app bliver din smartphone til en multifjernbetjening til hele hjemmet. I app’en kan du opsætte en række smarte funktioner, fx automatiseringer til lys, indeklima, overvågning, sikkerhed mv. Det kan alt sammen tilpasses dine individuelle behov. Wiser-enhederne kan også stemmestyres via Amazon Alexa eller Google Assistant og Wiser-batteritrykket.

LK FUGA Wiser batteritryk

Wiser Batteritryk er en trådløs kontakt, der kan sættes op til at styre en enkelt enhed eller hele grupper af enheder. Batteritrykket tilkobles app’en og kan indstilles til fjernstyring af forskellige scenarier. Men ved hjælp af batteritrykket alene kan man også starte sit smart home helt uden app og gateway – fx med fjernstyrede tænd og sluk-funktioner i de enkelte rum – og så senere evt. udvide systemet med flere funktioner og enheder, hvis man får lyst til det. Batteritrykket kan både bruges som en løs fjernbetjening eller monteres på væggen, præcis hvor man ønsker det. Udseendet passer med de øvrige kontakter i hjemmet.

Wiser smart-home-system

LK FUGA® Wiser lysdæmper

Med lysdæmperen fra Wiser kan du få intelligent lysstyring direkte i dine eksisterende installationer – fx til lampeudtaget i loftet. Dermed slipper du for, at der skal trækkes nye ledninger eller monteres nye kontakter.