Marielyst EL - din lokale elektriker i Stubbekøbing

Elektriker Stubbekøbing

Elektriker i Stubbekøbing? Vi kan være den samarbejdspartner i Stubbekøbing du leder efter. Vi kører ud til dig, uanset om du bor i Maglebrænde, Åstrup eller Barup. Som Elektriker i Stubbekøbing, Marielyst og på resten af Lolland, Falster og Sydsjælland, kan vi give dig en god helhedsoplevelse. I mange år har vi leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Nøglen til dette har været at overholde aftalte betingelser, leveringstider såvel som vores hurtige og effektive udførelse af selve arbejdet.

Vores ønske er at fremstå som en kvalitetsbevidst elektriker i Stubbekøbing, Nykøbing F. og Marielyst. Vi ønsker at være den elektriker du tænker på, når du skal have klaret en opgave på Sydhavsøerne.

Marielyst EL drives af autoriseret el installatør Lars Pedersen, som siden 2000 har arbejdet som Elektriker på Lolland-Falster. I 2009 blev Lars færdiguddannet el-installatør.

Grøn energi til hjemmet

Hos Marielyst EL finder du markedets bedste varmepumper. Vi rådgiver gerne dig om din bolig, og hvordan du kan spare mange penge årligt. Ved at investere i en Panasonic eller Mitsubishi varmepumpe, kan du fra første måned mærke besparelsen og på årlig basis ligge flere penge af til sommerferien. Luft til luft varmepumper er blevet mere og mere almindelig i det danske hjem, og du kan opnå energieffektiv omvarmning af dit hjem. Det smarte ved nyere varmepumper er, at du ofte kan styre dem fra din telefon, så du altid har den rette temperatur i hjemmet.

Du kan læse meget mere om vores grønne løsninger her.

Garanti og kvalitetssikring

Når du vælger en elektriker, er det en god idé at gå efter el-mærket. Så er du altid sikker på, du har valgt en autoriseret el installør, som sikrer kvaliteten er i orden. Det er garanti for godt el arbejde og du undgår at gå på kompromis med sikkerheden ved at have gør-det-selv løsninger i hjemmet.

Alle autoriseret el installatører skal have et egenkontrolsystem for at sikre kvalitet og dokumentation af arbejde udført. Marielyst EL er godkendt ved trejdepartkontrol hos Cerfidan. Det betyder du som kunde altid ved vi kontrollerer vores arbejde i forhold til faste procedurer.