Varmepumper

Varmepumper

Marielyst EL er KMO-godkendt varmepumpeinstallatør

Godkendelsen sikrer dig som forbruger, så du kan føle dig tryg ved installationen. Varmepumpen bliver installeret af en montør, som er godkendt til at arbejde med kølemidler. Derfor bliver installationen også trykprøvet efter gældende regler, så man sikrer at varmepumpen vil køre helt optimalt og allermest energirigtig i mange år fremover.

Vi sætter fokus på en pæn installation og kan også tilbyde varmepumpe-skjulere, hvis man ikke ønsker at kunne se udedelen, eller den udvendige fremtræden af bygningen er reguleret af lokalplaner, som dikterer bestemte farver og materialer.

Tjek vores varmepumpe test, der sammenligner vores udvalg af varmepumper på SCOP og SEER værdi.

Varmepumper fra Mitsubishi
De nye varmepumper fra Mitsubishi er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør at Mitsubishi varmepumperne passer direkte til vores kolde nordlige klima.

Panasonic
Vi bliver ofte spurgt, hvad forskellen er på en standardvarmepumpe og Danmarks Pumpen. Svaret er, at DanmarksPumpen – ud over en varmepumpe – indeholder ekstra varmeisolering, sammenlagt 10 års garanti og webcontrol.

Samsung
Samsung Smart er en serie klimaanlæg af førsteklasses kvalitet, som er udviklet specifikt til vores nordiske klima. De varmer om vinteren og køler om sommeren, så du har en tilpas temperatur derhjemme hele året rundt.

Daikin
Daikin er Europas førende producent af løsninger med høj energieffektivitet til opvarmning, køling, ventilation og nedkøling til anvendelse for erhverv, beboelser og industri.

LG Nordic Prestige
Har netop fået den bedste samlede bedømmelse, som en varmepumpe nogensinde har fået. På vegne af den Svenske Energimyndighed, fastslog SP, at Nordic Prestige er den bedste når det er virkelig koldt udenfor. Desuden viste testen at den giver den bedste energibesparelse, uanset hvor du bor i landet.

Poolvarmepumper
Hos Marielyst EL finder du din varmepumpespecialist, vi monterer poolvarmepumper på swimmingspools, og kan hermed mere end halvere varmeudgiften samt elregningen.

Luft/vand varmepumper
Der er efterhånden stor efterspørgsel på luft/vand varmepumper. Luft/vand varmepumper anvendes typisk i forbindelse med udskiftning af oliefyr i villaer, landbrug osv.