Varmepumper

Installation af varmpumper med en KMO-godkendt varmepumpeinstallatør

Godkendelsen sikrer dig som forbruger, så du kan føle dig tryg ved installationen. Varmepumpen bliver installeret af en montør, som er godkendt til at arbejde med kølemidler. Derfor bliver installationen også trykprøvet efter gældende regler, så man sikrer, at varmepumpen vil køre helt optimalt og allermest energirigtigt i mange år fremover.

Tilskud ved udskiftning til varmepumpe

Har du planer om at udskifte dit gamle oliefyr, gasfyr eller pillefyr i løbet af 2021, og overvejer du en billigere og mere klimavenlig varmekilde til din bolig? Så kan du allerede nu søge tilskud fra staten. Du har 2 år til at gennemføre udskiftningen, fra du har fået besked om, at du er godkendt til tilskuddet.

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Til et miljøvenligt luft-til-vand-varmepumpe-anlæg kan du få tilskud på op til 37.000 kr. – og til jordvarme kan du få tilskud på op til 45.000 kr.

Marielyst EL er naturligvis godkendt VE-installatør.

Vi har installereret langt over 100 varmepumper på Lolland og Falster

Pæn og diskret installation

Vi sætter fokus på en pæn installation og kan også tilbyde varmepumpe-skjulere, hvis man ikke ønsker at kunne se udedelen, eller den udvendige fremtræden af bygningen er reguleret af lokalplaner, som dikterer bestemte farver og materialer.

Vi har installeret langt over 100 varmepumper på hele Lolland-Falster og tør godt kalde os selv for eksperter på området.

Spørgsmål om varmepumper eller klimaanlæg?

Nogen gange er det bare nemmere over telefonen. Vi er eksperter inden for varmepumper og klimaanlæg, så uanset om du skal bruge et godt tilbud eller et kvalificeret svar, så er vi klar til at hjælpe.

KMO - Kølebranchens Miljøordning

KMO  – Kølebranchens Miljøordning

Marielyst EL er KMO-godkendt. KMO – Kølebranchens Miljøordning – er din garanti for, at vi håndterer kølemidler 100 % korrekt, når vi installerer din varmepumpe.

Effektive varmepumper fra Mitsubishi

Auoriseret forhandler af Mitsubishi Electric-varmepumperDe nye varmepumper fra Mitsubishi er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør at Mitsubishi varmepumperne passer direkte til vores kolde nordlige klima.

Læs mere om varmepumper fra Mitsubishi

Varmepumper med ekstra varmeisolering fra Panasonic

Danmarkspumpen.dk - Autoriseret installation - 10 års kompressorgaranti - 5 års garanti på øvrige deleVi bliver ofte spurgt, hvad forskellen er på en standardvarmepumpe og Danmarks Pumpen. Svaret er, at DanmarksPumpen – ud over en varmepumpe – indeholder ekstra varmeisolering, sammenlagt 10 års garanti og webcontrol.

Læs mere om varmepumper fra Panasonic

Varmepumper og klimaanlæg fra Samsung

SamsungSamsung Smart er en serie klimaanlæg/varmepumper af førsteklasses kvalitet, som er udviklet specifikt til vores nordiske klima. De varmer om vinteren og køler om sommeren, så du har en tilpas temperatur derhjemme hele året rundt.

Læs mere om varmepumper fra Samsung

Varmepumper til erhverv, beboelse og industri fra Daikin

DaikinDaikin er Europas førende producent af løsninger med høj energieffektivitet til opvarmning, køling, ventilation og nedkøling til anvendelse for erhverv, beboelser og industri.

Læs mere om varmepumper fra Daikin

Varmepumper fra LG til det kolde klima

LGLG Nordic Prestige har netop fået den bedste samlede bedømmelse, som en varmepumpe nogensinde har fået. På vegne af den Svenske Energimyndighed, fastslog SP, at Nordic Prestige er den bedste, når det er virkelig koldt udenfor. Desuden viste testen, at den giver den bedste energibesparelse, uanset hvor du bor i landet.

Læs mere om varmepumper fra LG

Halvér varmeudgiften med en poolvarmepumpe

Gullberg & Jansson

Hos Marielyst EL finder du din varmepumpespecialist, vi monterer poolvarmepumper på swimmingspools, og kan hermed mere end halvere varmeudgiften samt elregningen.

Læs mere om poolvarmepumper (varmepumper til swimmingpools)

Luft-til-vand-varmepumper

LG - Life's GoodDer er efterhånden stor efterspørgsel på luft-til-vand-varmepumper. Luft-til-vand-varmepumper anvendes typisk i forbindelse med udskiftning af oliefyr i villaer, landbrug osv.

Læs mere om luft-til-vand-varmepumper

Lider du også af pollen-allergi?

Ved at installere en varmepumpe med luftrensnings- og filtreringssystem kan du rense luften for bakterier og pollen. Du opnår herved et forbedret og sundt indeklima, hvor luften altid er frisk og ren.

Det giver dig mere energi og overskud til at klare hverdagens udfordringer.

Lad os kontakte dig, så rådgiver vi dig om valg af den rigtige type varmepumpe.