Marielyst EL – din el-installatør på hele Lolland-Falster

Velkommen til Marielyst EL. Vi er erfarne elektrikere og autoriserede el-installatører på Lolland-Falster og Sydsjælland. Vi er den kvalitetsbevidste samarbejdspartner, når du skal have udført el-relateret arbejde. Vi har fokus på installationer af høj kvalitet og har siden 2000 serviceret både private såvel som virksomheder på hele Lolland og Falster.

Marielyst EL ejes og drives af Lars Pedersen, som siden 2000 har været elektriker, og i 2009 blev færdiguddannet autoriseret el-installatør. Til dagligt holder vi til på Stovby Ringvej 3B, Væggerløse, men vi kører naturligvis gerne også til Nykøbing F., Stubbekøbing og Nr. Alslev, såvel som uden for landsdelen.

Garanti for godt arbejde

Alle vores kunder og opgaver bliver prioriteret ens, og vi gør vores for at sikre dig en tryg og kvalitetsbevidst service. Vi er Cerfidan certificeret, som er en tredjepartskontrol, der sikrer dig vores installationer bliver udført efter fastsatte procedurer.

Marielyst EL er medlem af installatørernes organisation, TEKNIQ. Det er din sikkerhed for kvaliteten er i ordnet. Det er det såkaldte EL-mærke, som er en garanti for godt elarbejde. Når du gør brug af en autoriseret el installatør sørger du for dine installationer og hjem er i de bedste hænder. Så behøver du ikke at gå på kompris med sikkerheden. Gør-det-selv el installationer er ofte alt for dårlige, hvilket i værste tilfælde kan resultere i brandulykker.

Skal vi kigge på din opgave?

Står du og skal have installeret en varmepumpe, opsat solceller eller gjort dit hjem mere intelligent? Vi er blot et opkald væk, og hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til din bolig, uanset hvor på Lolland, Falster eller Sydsjælland du befinder dig.

Bliv ringet op af Marielyst EL

Vil du gerne høre mere om Marielyst EL som samarbejdspartner?

Udfyld dit navn og telefonnummer, og en af vores aut. el installatører vil ringe dig op i løbet af næstkommende hverdag.