Intelligent el installation: Reducer prisen pr. kWh markant

Uanset om det er første gang du hører om en intelligent el installation, eller du tidligere har hørt venner og bekendte tale om det, kan du bide dig fast i, det er investeringen værd. Ikke nok med din bolig får optimeret komfort, sørger du også for prisen pr. kWh bliver reduceret markant.

Intelligent styring af hjemmet og sommerboligen

Der findes efterhånden mange muligheder, når det kommer til intelligent styring af hjemmet. En intelligent el installation derhjemme kan spare dig penge fra dag et, også gør det hverdagen nemmere for familien. Det gør ingen forskel om du har helt nye el installationer eller dem af en ældre dato. En intelligent el installation kan etableres uanset din boligs alder, og markant ændre dit indeklima til det bedre.

Hos Marielyst EL byder vi på løsninger, hvor du kan elektronisk styre lys, lyssætningen, overvåge dine værdier, sikre mod brand og automatisk varmeregulere. Alt sammen styres fra en central pc, og i nogle tilfælde kan du også kontrollere installation via din smartphone og iPad.

Disse løsninger kan som regel etableres helt uden at trække nye kabler i vægge, loft eller muren. Læs gerne mere om mulighederne fra DEVIsmart, IHC, Smarthouse og Zensehome eller kontakt os for en uforpligtende snak om det.

DEVIsmart gør du kan regulere gulvvarmen fra din smartphone.

DEVIsmart planlægger dit varmeforbrug og opnår energibesparelser

DEVIsmart APP’en gør du kan styre alle dine termostater fra samme DEVIsmart™ App

Hvad er IHC?

Hvad er IHC? IHC er forkortelsen for Intelligent House Control, som er en betegnelse brugt af bl.a. Lauritz Knudsen (herefter LK) for intelligent styring af dit hjem. LK IHC gør det muligt for dig at fjernstyre dine el installationer i din bolig, som ikke kun sparer dig penge og energi, men gør det også muligt for dig at tænde og slukke for lyset, varmen mv. Selv hvis du ikke er hjemme. Fjernstyringen gør det muligt for dig at let styre el installationerne gennem din smartphone, din iPad eller din computer.

Ved anskaffelse af en intelligent el installation i dit sommerhus, kan du sørge for sommerboligen har den rette temperatur, når først du træder ind af døren. Du kan tænde for varmen allerede inden du træder ud af døren derhjemme, eller mens du sidder i bilen og er 30 min. fra destinationen.

LK IHC er en effektliv løsning i situationen, hvor du har glemt at slukke for lyset på badeværelsen, men allerede har forladt hjemmet. Så kan du nemt hoppe på telefonen og slukke for lyset, og du undgår en dyrere elregning.

LK IHC Control sørger for du får bedst mulig komfort i hverdagen. LK IHC Control giver dig muligheden for at ændre, hvordan din intelligente el installation skal fungere, selv efter den er installeret. Her er det ikke kablerne, men et program der styrer hvordan installationen virker.

Zensehome: En moderne og intelligent el installation

I dag findes Zensehome i mere end 3000 hjem spredt over Europa. Siden 2006 har Zensehome leveret innovative pordukter, der gør din ”gamle” el installation bliver opgraderet til en ”smart” installation.

Zensehome er direkte udskiftning af eksisterende afbrydere, stikkontakter og lampesteder, hvor der i stedet opsættes en intelligent løsning, der alle sammen ”taler” sammen igennem de eksisterende ledninger og kabler i huset. Efter installation kan opgraderingen programmeres til at have tændingsmønstre, tidsudløsere mv. Kommunikationen foregår via de eksisterende 230 V strømkabler.

Der er mange muligheder ved at udskifte din nuværende løsning med Zensehome, og du kan bl.a. automatisk tænde og slukke stikkontakter, aktivere lysdæmning på foruddefinerede tidspunkter og meget meget mere.

Zensehome's svar på en intelligent el installation

Dette stilfulde betjeningstryk fra Zensehome kan bruges til fx. 1 stikkontakt og 1 lampeudtag. Du kan indstille betjeningstrykket således at man kan tænde/slukke for det tilsluttede apparat, dæmpe eller øge lysniveauet eller slukke for alt.

Kontakt os

… for at høre mere om intelligente el installationer til din bolig.