Intelligent el-installation: Reducér strømforbruget på den intelligente måde

Uanset om det er første gang du hører om en intelligent el-installation, eller du tidligere har hørt venner og bekendte tale om det, kan du bide dig fast i, at det er investeringen værd. Ikke nok med din bolig får optimeret komfort, så sparer du også markant på strømforbruget.

Intelligent styring af hjemmet og sommerboligen

Der findes efterhånden mange muligheder, når det kommer til intelligent styring af hjemmet. En intelligent el installation derhjemme kan spare dig penge fra dag et, også gør det hverdagen nemmere for familien. Det gør ingen forskel om du har helt nye el installationer eller dem af en ældre dato. En intelligent el installation kan etableres uanset din boligs alder, og markant ændre dit indeklima til det bedre.

Hos Marielyst EL byder vi på løsninger, hvor du kan elektronisk styre lys, lyssætningen, overvåge dine værdier, sikre mod brand og automatisk varmeregulere. Alt sammen styres fra en central enhed, og i de fleste tilfælde kan du også kontrollere installationen med fx din smartphone.

Disse løsninger kan som regel etableres helt uden at trække nye kabler i vægge, loft eller muren. Læs gerne mere om mulighederne fra DEVIsmart / DEVIreg Smart, IHC, Wiser og Zensehome eller kontakt os for en uforpligtende snak om det.

Devismart - Trådløs

DEVIsmart gør du kan regulere gulvvarmen fra din smartphone.

Devismart

DEVIsmart planlægger dit varmeforbrug og opnår energibesparelser

Intelligente installationer - Devismart

DEVIsmart APP’en gør du kan styre alle dine termostater fra samme DEVIsmart™ App

Hvad er IHC?

Hvad er IHC? IHC er forkortelsen for Intelligent House Control, som er en betegnelse brugt af bl.a. Lauritz Knudsen (herefter LK) for intelligent styring af dit hjem. LK IHC gør det muligt for dig at fjernstyre dine el-installationer i din bolig, som ikke kun sparer dig penge og energi, men også gør det muligt for dig at tænde og slukke for lyset, varmen mv. – selv når du ikke er hjemme. Fjernstyringen gør det muligt for dig let at styre el-installationerne gennem din smartphone, tablet eller computer.

Ved anskaffelse af en intelligent el-installation i dit sommerhus, kan du sørge for sommerboligen har den rette temperatur, så snart du træder ind af døren. Du kan tænde for varmen allerede hjemmefra, eller mens du sidder i bilen, inden du når destinationen.

LK IHC er en effektliv løsning i situationen, hvor du har glemt at slukke for lyset på badeværelsen, men allerede har forladt hjemmet. Så kan du nemt hoppe på telefonen og slukke for lyset, og du undgår den dyre el-regning.

LK IHC Control sørger for du får bedst mulig komfort i hverdagen. LK IHC Control giver dig muligheden for at ændre, hvordan din intelligente el installation skal fungere, selv efter den er installeret. Her er det ikke kablerne, men et program der styrer, hvordan installationen virker.

Zensehome: En moderne og intelligent el installation

I dag findes Zensehome i mere end 3000 hjem over hele Europa. Siden 2006 har Zensehome leveret innovative produkter, der forvandler din ”gamle” el installation til en ”smart” installation.

Zensehome er direkte udskiftning af eksisterende afbrydere, stikkontakter og lamper, hvor der i stedet opsættes en intelligent løsning, så alle enheder kan ”tale” sammen igennem de eksisterende ledninger og kabler i huset. Efter installationen kan systemet programmeres til at have tændingsmønstre, tidsudløsere mv. Kommunikationen foregår via de eksisterende 230 V strømkabler eller trådløst.

Der er mange muligheder ved at udskifte din nuværende løsning med Zensehome, og du kan bl.a. automatisk tænde og slukke stikkontakter, aktivere lysdæmning på foruddefinerede tidspunkter og meget mere.

Zensehome's svar på en intelligent el installation

Dette stilfulde betjeningstryk fra Zensehome kan bruges til fx en stikkontakt og et lampeudtag. Du kan indstille betjeningstrykket således, at man kan tænde og slukke for det tilsluttede apparat, dæmpe eller øge lysniveauet – eller slukke for alt.

Kontakt os

… for at høre mere om intelligente el installationer til din bolig.