LK IHC – Intelligent el installation

Med intelligent installation i hjemmet har du mulighed for at programmere lys, varme, alarmer, stikkontakter mm. Der kan ændres i installationen til enhver tid, da systemet er styret fra computeren. Denne form for intelligent el installation er en god måde at energioptimere sit hjem på. IHC kan tilpasses, så det opfylder dit behov.

Med denne installation kan der laves:

  • tænd/sluk programmering til faste tidspunkter.
  • dæmpet lysstyrke, når lyset tænder.
  • sluk-alt funktion.
  • tisseruter med dæmpet lys.
  • flytbare kontakter til faste lampesteder.
  • alarmer kan kobles på systemet.
  • styr installationen med din Smartphone.
  • næsten alt hvad du ønsker…
Trådløs lyskontakt - IHC

Hvad er IHC?

IHC står for Intelligent House Control, og er et produkt fra Lauritz Knudsen og Schneider Electronics. Hele konceptet er baseret på at gøre din bolig mere intelligent, så du let kan styre lys, varme, ventilation og alarmer.

Bliv kontaktet af Marielyst EL

Vil du gerne høre mere om vores intelligente el installationer fra Lauritz Knudsen, og hvordan det kan gøre dit liv lidt nemmere?

Udfyld dit navn og telefonnummer, og en af vores aut. el installatører vil ringe dig op i løbet af næstkommende hverdag.

Løsninger med LK IHC

LK IHC Control®

En intelligent systemløsning, der giver dig og din familie sikker og optimal komfort i hverdagen. Control® indbygger en række alarmsystemer i din el installation, så du beskyttet mod tyveri, røgudslip og vandlækage. Komforten får du, ved at gøre din hverdag nemmere end hidtil. Du kan slukke alt i huset ved hjælp af en enkelt knap, når du er på vej ud af døren. Der er massere af muligheder, for at opsætte en løsning, der passer til dit behov. Du får friheden til at ændre din el installation, så den passer til dine behov.

Læs mere om LK IHC Wireless

IHC - Smarte installationer

LK IHC® Wireless

Wireless® giver dig trådløse kontakter, der i bund og grund fungerer ligesom almindelige stikkontakter. Det unikke ved dem, er at de kommunikerer sammen med hinanden trådløst. Det betyder du slipper for at trække nye kabler, og de kan installeres hvor som helst. Kontakterne er specielt egnet til de steder, hvor føringsvejene er besværlige. Vi har forskellige pakkeløsninger, der kan tilpasses efter dit behov. F.eks. har vi specielle pakker til soveværelset, køkkenet eller udendørsbelysning.

Læs mere om LK IHC Wireless

LK IHC NET® Basic

Har du ligesom de fleste danske hjem, en masse internetkrævende enheder. Det kan være SmartTV, spillekonsol såsom PlayStation 4, XBOX360, Apple TV, smartphones og iPads. Net® Basic giver dig en multimedie netværksløsning, som samler alle dine signaler du skal bruge, et enkelt sted og sikrer en lige fordel ud i boligen. Det giver dig en stiktype til alle signaler og du undgår seperate kabelsystemer til data, tv og telefon.

Læs mere om LK IHC Net® Basic

IHC Net Basic fra Lauritz Knudsen