Panasonic inverter varmepumpe – Pålidelig hele året rundt

Er du på jagt efter en pålidelig energikilde, der holder en behagelig temperatur hele året rundt? Vi kan klart anbefale dig at tage et kig på Panasonics inverter varmepumper. I denne artikel gennemgår vi hvad en inverter egentlig er for noget, og hvordan den virker.

Hvad er en inverter og hvordan virker den?

Inverter-teknologien for varmepumper styrer hastigheden af kompressoren i varmepumpen, så den hele tiden regulererer temperaturen. Kort sagt betyder det, at din varmepumpe arbejder hele tiden for at opretholde den idealle temperatur i rummet.

En almindelige varmepumpe uden inverter-teknologien vil starte med at arbejde indtil rummet har den rette temperatur, hvorefter den vil lukke helt ned, indtil rummet er blevet for koldt. Herefter vil den igen starte med at arbejde. Det betyder desværre en masse start og stop, mens din varmepumpe er aktiv.

Ligesom med din bil, kan det blive dyrt hvis du sidder i kø hver morgen og skal bremse op hele tiden. Så sluger din bil mere benzin end normalt. Det samme gælder for varmepumper uden inverter-teknologi. Din varmepumpe vil blive nød til at bremse op, hver gang værelset har nået den rette temperatur, og vil derfor koste dig flere penge, end hvis den hele tiden arbejder.

Med en Panasonic inverter varmepumpe holder du temperaturen i rummet og svinger mindre. Varmepumpen vil være hurtigere til at opvarme eller nedkøle rummet end andre varmepumper, da den allerede arbejder. Inverteren styrer som sagt hastigheden af kompressoren, så alt den skal gøre, er at justere arbejdskræften.

Inverter varmepumpe sammenlignet med almindelig varmepumpe

Forskellen på en Panasonic inverter varmepumpe og andre varmepumper?

Som vi nævner i afsnittet tidligere, vil en varmepumpe uden inverter-teknologi starte op og bremse igen, hver gang rummet har nået den rette temperatur. Til forskel vil en Panasonic inverter varmepumpe hele tiden forsøge at holde den rette temperatur, ved at justere sin arbejdskraft, så dit rum hele tiden har en ideal temperatur.

Inverteren gør din varmepumpe holder et konstant flow, uden at bremse op, når først den rette temperatur er nået. Det kan mærkes på pengepungen. Ved at varmepumpen arbejde hele tiden, men med en mindre arbejdsbyrde, betyder du sparer penge på energi. Med den rette isolering kan du mærke en større besparelse.

Vores udvalg af varmepumper med inverter-teknologi

Marielyst EL er din varmepumpeinstallatør i Nykøbing F. og Marielyst. Vi har mange års erfaring med at hjælpe lokalområdet med energirigtige løsninger for både private og erhverv. Vi har bl.a. to Panasonic varmpepumper med inverter-teknologi, som vi kan anbefale dig.

Inverter varmepumpe fra Panaonic - NZ25TKE

Panasonic NZ25TKE

NZ25TKE er ikke blot endnu en Panasonic inverter varmepumpe, men også en prisvinder. I 2017 vandt denne varmepumpe iF’s Design Award, som er en af de mest prestigefyldte designkonkurrencer i verden. Det unikke og slanke design på indendørs-delen, gør den passer ind i alle boligtyper og kommercielle bygninger. Også har den stadig en energimærkning på A++.

Pris: 13.995 DKK inkl. levering og montering.

Panasonic Inverter Varmepumpe - CZ25TKE

Panasonic CZ25TKE

Det billigere alternativ til NZ25TKE. Den perfekte løsning til sommerhuset med sin +8 og +15 gradersfunktion, hvor du kan holde sommerhuset frostfrit uden at anvende meget energi. På de varme sommerdage kan du bruge varmepumpen til at holde det køligt indedøre. Både CZ og NZ modellerne kan fjernstyres via mobiltelefonen eller fjernbetjening.

Pris: 12.495 DKK inkl. levering og montering.