Smarthouse

En Smarthouse installation er et komplet system, der kan styre dit lys, alarmer, indeklima, varmeregulering og andre elektriske installationer i hjemmet.

Smarthouse er en installationsmetode, der udføres med et 2-leder bussystem. På denne “bus” kan der trækkes 512 signaler og det forenkler elektrikerens arbejde betydeligt, idet der ikke skal føres kabler fra hvert enkelt tryk og ud til controller som ved andre systemer såsom IHC.

Smarthouse kan, udover de almindelige funktioner som en hus-installation kræver, bl.a. tilbyde

  • Integreret varmestyring
  • Røgalarmer, der virker som sirene for tyverialarmen
  • Opkobling til smartphone, som kan styre varme o. lign.
  • Hjemmesimulering, så tyven tror man er hjemme, selvom man er rejst. Dvs. lyset tænder og slukker som det har gjort de seneste 7 dage inden man rejste.

For yderligere info om Smarthouse besøg smartbuilding.dk.

Smarthouse intelligente tryk

Bliv ringet op af Marielyst EL

Vil du gerne høre mere om Smarthouse, og hvordan de kan spare dig penge?

Udfyld dit navn og telefonnummer, og en af vores aut. el installatører vil ringe dig op i løbet af næstkommende hverdag.

Smarthouse installation

De intelligente installationer er lavet således de let kan programmeres til at fungere efter dit behov. Idéen bag systemet er sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed – kun din fantasi sætter grænser.

Du får en moderne og komplet intelligent el-installation, hvor du løbende kan forvente et udvidende sortiment, så du hele tiden kan gøre dit hjem mere og mere smart. Med blot et enkelt tryk kan du tænde lyset i værelset, åbne garagen eller indstille dit lys til at tænde ved en bevægelse eller på et bestemt tidspunkt. Vil du nemt lukke ned for hjemmet, når du er på vej ud af døren, kan man programmere en knap, til at slukke alt i huset på en gang. Alt det kræver er et enkelt klik.

Smarthouse komponenter

Du kan finde det komplette udvalg af smarthouse komponenter på deres hjemmeside, smartbuilding.dk/produktkatalog. Her kan du se alt fra deres innovative tryk/kontakter til kontrollere og tavler, varmestyring, lysstyring og alarmkomponenter.

Smarthouse - Til din intelligente el-installation

Tryk

Disse standard tryk kan benyttes til varme og ventilation, og har 4 programmerbare knapper, som kan tildeles 12 funktioner.

Smarthouse - Lysstyring til din intelligente el-installation

Lysstyring

Avanceret lysstyring som ikke kun er nemt, men også hurtigt og billigt.

Varmestyring - Intelligente installationer

Varmestyring

Stort udvalg indenfor varmestyring. Her finder du bl.a. temperaturdisplay, vægsensorer mv.