LG Varmepumper

LG Prestige Varmepumpe

LG Nordic Prestige

LG Nordic Prestive – Endnu bedre besparelse. 

  • Energiklasse A++ og forbedret til WIFILG - Varmepumper med 5 års totalgaranti
  • 10 års garanti på kompressor
  • Bygget og testet til det nordiske klima
  • Overfladebehandlet med patenteret anti korrosion.
  • Varmekapacitet på 4,8kW udetemperatur på -7 grader
  • Varmekapacitet på 3,8kW ved udetemperatur på -15 grader
  • Nyt design
  • Vedligeholdesesopvarming 9-13 grader

Download brochure som pdf

LG - varmepumpe-udedelLG Nordic Prestige har netop fået den bedste samlede bedømmelse, som en varmepumpe nogensinde har fået. På vegne af den Svenske Energimyndighed, fastslog SP, at Nordic Prestige er den bedste når det er virkelig koldt udenfor. Desuden viste testen at den giver den bedste energibesparelse, uanset hvor du bor i landet.

LG Nordic Prestige er ud over sit elegante design en uforlignelig og komplet varmepumpeløsning. LG´s revolutionerende Inverter-teknologi giver kraftfuld men stille drift og reducerer samtidigt energiforbruget med op til 50 %. LG  Prestige Plus opvarmer et større område på kortere tid og skaber et varmt og behageligt indeklima i nordiske hjem.

Nordic Nordic Prestige giver en stor luftmængde på helt op til 16,5 m3 pr. minut. Dette er hemmeligheden bag den gode luftfordeling, som gør det muligt at øge din besparelse og samtidig giver det dig en behagelig indendørstemperatur.

Anlægget hjælper også med til at have et godt indeklima i huset. De forskellige filtre samt aktive plasma og ioner beskytter brugeren mod skadelige påvirkninger,inklusiv lugt og bakterier.
LG’s varmepumpe er udført i det mest elegante design. Den er både en varmepumpe og samtidig en flot
indretningsdetalje i dit hjem.

Anlæggene opvarmer huse op til 150m2 og fungerer ved udetemperaturer ned til -25 grader. Anlæggene har vedligeholdelsesvarme funktion, som er yderst populær i sommerhuse. Denne funktion holder temperaturen mellem 9 og 13 grader. Yderligere har LG Nordic Prestige markedets laveste lydniveau på 17 dB.