Panasonic varmepumpe

DanmarksPumpen - 10 års kompressorgaranti

Danmarkspumpen og forskellen fra en standard varmepumpe

Vi bliver ofte spurgt, hvad forskellen er på en standardvarmepumpe og Danmarks Pumpen. Svaret er, at DanmarksPumpen – ud over en varmepumpe – indeholder ekstra varmeisolering, sammenlagt 10 års garanti og webcontrol. Ifølge den danske købelov skal man kun give to års garanti på fabrikationsfejl, men vi tilbyder 5 års totalgaranti. Det betyder du får garanti på både installation, varmepumpen og kompressoren.

DanmarksPumpen har ekstra varmeisolering, hvor der kan være varmetab. Jo mere udedelen varmeisoleres, des mindre spildenergi er der. Det øger effekten fra varmepumpen og reducerer strømforbruget yderligere. DanmarksPumpen er forbedret med varmetråde, så pumpen kan afrime udendøre, selv hvis det er frysende -25 grader udenfor. Det betyder at varmepumpen ikke kan fryse til. Pumpen er Bedst-i-test med en SCOP-værdi på 5,4.

Med DanmarksPumpen får du meget mere, hvis du betaler lidt ekstra

  • Op til 10 års garanti på reservedele
  • SCOP 5,4
  • Lydniveau ned til 23 dB
  • Vedligeholdelses opvarmning med grundvarme på 8 grader
  • Effektiv ved udetemperaturer ned til -25 grader
  • Kan opvarme huse op til 150 m2
  • Luftrensning med nanoteknik
  • Masser af intelligent ekstraudstyr

Med internetstyring kan man indstillle og styre DanmarksPumpen. Man kan tænde og slukke for varmepumpen, aflæse, hæve og sænke temperaturen i huset. For at kunne kommunikere med varmepumpen skal man tilkoble et PRO1 GSM modul, men så er det også muligt at styre elradiatorer, vandvarmer og andre tekniske installationer enten via PC’en eller SMS, ligesom man får alarm ved strømsvigt. Som ekstraudstyr kan tilkobles webcam, bevægelsesføler og aflæsning af elmåleren.

Læs mere om DanmarksPumpen hos vores leverandør

Panasonic Inverter - Nordic Heat Pump
Panasonic Inverter Varmepumpe
Panasonic Varmepumpe - DanmarksPumpen

Panasonic luft til luft varmepumpe

DanmarksPumperne er nøje udvalgt, og består af varmepumper fra verdens største fabrikanter af varmepumper. Heriblandt finder du mærkerne LG, Mitsubishi og Panasonic. Fx. er vores Panasonic luft til luft varmepumpe løsninger forbedret, så de kan klare de danske vintre og leveres ALTID med 10 års kompressorgaranti.

Bliv klogere på vores udvalg af Panasonic varmepumper

I vores netbutik finder du et udvalg af vores mest populære varmepumper. Her i blandt finder du bl.a. Panasonic HZ25TKE, som er en af de mest solgte varmepumper i Skandinavien. Du kan læse meget mere om den enkelte Panasonic Varmepumpe inde på deres produkt-sider. Tryk på en af billederne, for at gå til siden.

Find den rette varmepumpe

Sammenlign vores Panasonic varmepumper med udvalget af Mitsubishi varmepumper, og se hvilken varmepumpe der klarer sig bedst i vores varmepumpe test.